preskoči na sadržaj

Osnovna škola August Šenoa Osijek

 > Naslovnica

Uspjeh naših učenika na županijskim natjecanjima u šk.god.2021./2022.

Autor: Administrator , 7. 6. 2022.

I ove godine naši učenici sudjelovali su na brojnim županijskim natjecanjima te postigli zapažen uspjeh. Ove godine na županijsku razinu natjecanja učenici su se plasirali iz predmeta njemački jezik, engleski jezik, kemija, geografija, povijest, informatika, likovna kultura, matematika i fizika, a odlične rezultate postigli su i u mini nogometu te odbojci.

Na županijsku razinu iz engleskog jezika pozvano je četvero učenika 8.razreda i ostvarili su sljedeći uspjeh: Lara Giner (8.mjesto), Filip Sučić(8.mjesto), Karla Matoković(11.mjesto) i Marko Blažević(12.mjesto). Za natjecanje ih je pripremala učiteljica engleskog jezika Lidija Grganović.


Na županijskom natjecanju iz njemačkog jezika sudjelovala je Lara Giner i osvojila 7.mjesto. Lara je također sudjelovala na županijskom natjecanju iz likovne kulture(5.mjesto). 

Na župnijskom natjecanju iz geografije i povijesti našu školu predstavila je učenica Karla Matoković i osvojila 5.mjesto na oba natjecanja. Karla se za natjecanje iz geografije pripremala uz učiteljicu Danijelu Kemper Papp, a za natjcanje iz povijesti uz učiteljicu Tomislavu Tomaz Ćosić.


Učenica 7.razreda Kiara Hajdinjak sudjelovala je na županijskom natjecanju iz kemije gdje je osvojila 5. mjesto. Za natjecanje ju je pripremala učiteljica biologije i kemije Biljana Pavić.


Na županijskom natjecanju iz fizike sudjelovali su učenici osmog razreda Filip Sučić, Lara Čuturaš i Gabriel Briški.Mentor je učitelj fizike i informatike Damir Marušić.


Na županijskoj razini natjecanja iz informatike sudjelovao je Filip Sučić i osvojio 3.mjesto u kategoriji Osnove informatike(8.raz.). Ivano Šarac osvojio je 1.mjesto u kategoriji Osnove informatike(7.raz.) te se kao jedan od 6 najboljih natjecatelja u cijeloj državi plasirao na državnu razinu natjecanja. Na državnom natjecanju osvojio je 1.mjesto. Mentorica im je učiteljica informatike Ivana Vezjak.

Na županijskom natjecanju iz matematike sudjelovali su učenici Lara Čuturaš(8.mjesto) i Ivano Šarac (5.mjesto) koje je za natjecanje pripremala učiteljica matematike Sandra Štiks te učenici Fran Balatinac(15.mjesto) i Karlo Jelenčić(22.mjesto) koje je za natjecanje pripremala učiteljica razredne nastave Ana Vuksanović.

Naši sportaši su također pokazali izniman uspjeh te su petaši i šestaši (Lovro Galjer, Mislav Katarinić, Fran Šetula, Nikola Serdar, David Šarčević, Matej Nikšić, Niko Čupić, Borna Čikojević, Leon Tijardović, Ivan Šoltić i Karlo Peček) osvojili treće mjesto u mini nogometu. Jednako uspješne bile su i učenice šestog razreda (Laura Mršić, Tara Bogović, Ema Kovač, Korina Pavić, Nikolina Šimić, Lucija Burić i Dora Pucek) koje su osvojile 3.mjesto u odbojci. Trenirale su s učiteljem TZK Markom Krstanovićem.


Čestitamo svim natjecateljima te se nadamo kako će i dalje postizati odlične rezultate.
NAŠA ŠKOLA

Program Eko-Škole

Priloženi dokumenti:
Vizija i misija skole.ppt

Raspored informacija

Razredne obavijesti

   

   

   

   

Raspored zvonjenja

LATINSKE IZREKE
untitled

Jelovnik

 TJEDNI JELOVNIK: 

28.11.-2.12.2022.

PONEDJELJAK: pizza

UTORAK:piroška vanilija- malina

SRIJEDA: kifla s makom

ČETVRTAK: lepinjice sa sirom-voće

PETAK: krofna sa čokoladom

 

 

 

Školski facebook

Izvannastavne aktivnosti

ANKETA
Koliko vremena dnevno provedeš na internetu?


Kalendar
« Prosinac 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Korisni linkovi
CMS za škole logo
Osnovna škola August Šenoa Osijek / Drinska 14, HR-31000 Osijek / os-asenoa-os.skole.hr / ured@os-asenoa-os.skole.hr
preskoči na navigaciju